Musikhemsidor

OBS Fr.o.m. 2016-12-31 tar vi ej emot nya beställningar.

MUSIKHEMSIDOR

Vi har byggt ett nätverk av musikhemsidor fördelade på olika genrer. Du får delta med din musik och presentation på de som är i din genre samt 5 st med blandad musik. Vi har paket inom Rock, Pop, Hip Hop och Reggae.

Genom att delta på våra musikhemsidor kommer du sprida din musik på moderna musikwebbplatser. Du får delta med din musik samt en presentationssida med mest spelade låtar från Spotify och mer.

Vi marknadsför även artisterna kollektivt. Detta görs genom både traditionella annonser, utskick, etc. På detta sätt kan det vara lättare även för oetablerade artister att få uppmärksamhet.

 

Oavsett vilken genre du spelar, kommer du att bli representerade på de allmänna hemsidorna plus de som är i din valda genre. Alla webbplatser är dessutom sammankopplade i ett nätverk som gör det möjligt för dem att dra nytta av varandras SEO-kraft vilket innebär att de lätt hittas av sökmotorer, t.ex. Google.

 

Inom varje genre har vi spellistor på Spotify med "Topp 10", "On the rise" och "Pärlor". Vi har även två listor med blandade genrer, "AC Topp 40" och "Hitvarning!"

HITVARNING!

ROCK TOPP 10

AC TOPP 40

HIPHOP TOPP 10

POP TOPP 10

REGGAE TOPP 10

Artistconnector

Grundläggaregatan 90

603 48 Norrköping

 

Telefon: +46 723 219200

Email: info@artistconnector.com

Allmänna villkor